Fortus

Terminal

Moderna företagare kräver moderna IT-lösningar. Det är därför vi har samarbetat med Verifone för att skapa en lättanvänd och all inclusive kassaapparat. Allt en handlare behöver för att få betalt, hantera lager och öka sin försäljning.

Go, go, go

Det här gör vi

På Fortus Retail utvecklar vi appbaserade detaljhandelslösningar för mobila enheter och betalterminaler för mindre företag som söker enkelhet och konkurrenskraftiga priser. Med utgångspunkt i e-handeln tar vi lärdomarna från den konkurrensutsatta onlinebranschen och gör tekniken tillgänglig för dina lokala handlare, insvept i intuitiva appar.

"Baserat på vår kunskap från detaljhandel och e-handel har vi designat och utvecklat en slimmad men ändå kraftfull mobilapp med alla nödvändiga funktioner för ett kassaregister"

Appen

Det här är varför!

Enkel att använda

Digitala kvitton

Telefonsupport

Pris: 1,45%

Allt inkluderat

Cash register app

Betalterminal

Acquiring Agreement

Ett löfte

Du + Oss = Magi

Vi kan handel...och mjukvaruutveckling. Vill du hjälpa oss att skapa den framtida detaljhandelsupplevelsen?

Smart, very smart

Verifone Smart

Vi har startat ett projekt tillsammans med en av de största tillverkarna av kortterminaler i världen, Verifone. Projektet heter Verifone Smart och innehåller allt en liten återförsäljare behöver för att sälja sina produkter. Baserat på vår kunskap från detaljhandel och e-handel har vi designat och utvecklat en slimmad men ändå kraftfull mobilapp med alla nödvändiga funktioner för ett kassaregister. Återförsäljare kan hantera produkter, skanna streckkoder, hantera lager, se försäljningsrapporter, skicka digitala kvitton och erbjuda flera olika betalningstyper endast med hjälp av deras telefon- och kortterminal. På så sätt kan Verifone erbjuda sina kunder en färdig lösning som är enkel att använda, all inclusive och nyckelfärdig.

Rulla till toppen