Trygg e-handel

Om Fortus Easy

I den föränderliga handeln ser vi oändligt med möjligheter. Därför har vi utvecklat nya innovativa metoder, tjänster som möjliggör din fulla potential online.

Framtidssäkrat

Utvecklingen går otroligt fort, vi har jobbat hårt för att du ska få lösningar som är framtidssäkra. Vi har automatiserat flödet mellan butikernas olika säljkanaler och genom molnbaserade integrationslösningar får du ett system som kopplar samman marknadsföring, betalmetoder, orderhantering och logistik för att underlätta och effektivisera alla flöden. 

En heltäckande partner

Vårt tjänsteutbud sträcker sig över den totala butikshandeln, både online och i butik. Vårt arv kommer från e-handeln som sedan växt fram till att omfatta fler av handlarnas kanaler.

Vi ser oändligt med möjligheter och driver utvecklingsarbete som anpassar och effektiviserar hur man jobbar inom handel. Det innebär att du kan känna dig trygg med oss som leverantör och att du alltid får de senaste uppdateringarna.

Join the crew!

Vill du vara med och utveckla den moderna handeln? Titta in på vår karriärssida och se om det finns något som passar dig!

Rulla till toppen