Flexibelt och funktionellt! E-handel med extra allt

E-handel som levererar

Funktionaliteten i kombination med vår driftssäkra plattform borgar för att er verksamhet skall växa sig stor online. Alla funktioner är inkluderade för att du ska lyckas!

Framtisdssäkrad
Enkel att sköta
Responsiv
Synkad med din kassa

Allt på ett ställe

Eftersom både e-handeln och kassan använder samma källa kommer alltid allting vara synkat. Enkelt, smidigt och säkert. Nedan ser du en del av de saker som synkas.

Orderhantering

Kunddatabas

Marknadsverktyg

Statistikverktyg

Integrationer

Import/Export av artiklar

Fraktinställningar

Checkout

Fortus Faktura

Omnifunktionalitet

Alltid responsivt

Alla våra hemsidor skapas med responsiv design för att era kunder ska ha möjlighet att handla obehindrat genom valfri enhet. Vårt fokus är att alltid skapa en användarvänlig visuell identitet som tilltalar er målgrupp för att optimera er konvertering!

Gör det du är bra på så sköter vi resten.

Vi har byggt tekniken på ett sådant sätt att du enkelt kan anpassa din webshop och dess innehåll så att du når framgång online vare sig om du vill ha det som din primära verksamhet eller som ett komplement till din fysiska butik.

En sak är säker; den som har en webshop är framtidssäker, missar inga affärer och kan bibehålla sin marknadsandel bland konkurrenterna.

Unika gränssnitt

Tillsammans med er skapar våra formgivare en grund för hemsidan. Våra designer är experter men lång erfarenhet som jobbar med allt från grafisk profil, upplevelse och kundresa på hemsidan till textformatering och layout.

Vi har färdiga element och funktioner som anpassas och utformas efter er e-handel. Vi jobbar kundnära för att ta fram de funktioner och formspråk ni önskar – allt från idé till färdig produkt.

Låter det intressant?

Behöver du hjälp med att starta igång eller har frågor om våra tjänster ser vi fram emot att prata vidare med dig. Kontakta oss nedan.

Rulla till toppen